HVAD HAR BESTYRELSEN GANG I ?

December 2017

  • Medlemsadministration
  • Ny hjemmeside
  • Bank og økonomi
  • Nyhedsbrev
  • SoMe
  • Hvad sker der på Facebook?
  • Nytårskur

Siden generalforsamlingen har bestyrelsen haft travlt med opbygge professionelle rammer for K1. Her er en kort oversigt over, hvor vi er på vej hen.

Medlemsadministration

I og med vi har vedtaget et kontingent og også løbende afholder events, har vi brug for en onlineløsning, som ramme om tilmelding og betaling.

Hvad angår Medlemsadministration vil firmaet Zyklus vil gerne støtte op om K1 og leverer helt gratis system og ressourcer til medlemshåndtering. Når det er oppe at køre, vil kontingentindbetaling og event-tilmelding køre herigennem. Systemet vil blive integreret med vores hjemmeside, så medlemmerne vil stadig opleve én indgang. Systemet forventes at være oppe at køre inden jul.

Hjemmeside

K1 er ved at lave en ny hjemmeside, og Resonans og K1 har kickstartet processen. Kathrine Michagin driver arbejdet.

Bank/økonomi

Lån og Spar har budt os velkommen som storkunde, og vi har en fin aftale, der går på nul gebyrer og nul renter. Kommunikation & Sprog stiller deres bogholder til rådighed. K1’s kasserer Loa Roeder Larsen har ansvar for budget og regnskab.

Nyhedsbrev

K1 er ved at få nyhedsbrevet i mere fast kadence. I kan fremover regne med et nyhedsbrev i den første uge af hver måned. Kontakt gerne redaktøren Eva Kistrup på 26159041 eller mail eva@evakistrup.dk

SoMe

K1 bestyrelsen har to medlemmer, der tager et særligt ansvar for SoMe-aktiviteterne: Amalie Søgaard og Kristian Westfall arbejder pt med at udforme strategi og arbejdsplan. Det følger vi op på i næste nummer af nyhedsbrevet.

Hvad sker der på Facebook?

De mindre debatgrupper på Facebook, som blev oprettet efter K1 Lab i 2016 er pt gjort hemmelige og vil blive lukket i det nye år, hvis ikke der er nogen, der er klar til at drive arbejdet.
Værdifuld Kommunikations-gruppen har dog været en succes og æren for det tilfalder bestyrelsesmedlem Anders Schroll, som har drevet debatten i samarbejde med Gro Ammendrup Ladiges. Det er mundet ud i fire opsummerende artikler, og der også et white paper på vej omkring årsskiftet.

Nytårskur

Den sidste ting, der er i gang, er Nytårskuren, som I kan læse mere om her. 

2017-12-14T23:34:16+00:00

Leave A Comment

Følg K1 på Twitter – #K1DK