4. oktober – Årets fest: K1 Summit og Generalforsamling

Home » 4. oktober – Årets fest: K1 Summit og Generalforsamling

4. oktober 2018

Så er det snart tid til af K1erne igen samles til vores årlige Summit, der kombinerer generalforsamling, faglige input og festligt samvær i Danmarks bedste kommunikations-community. Vi har masser at fejre.
K1 har nemlig to-års fødselsdag, samtidig med at vi kan fejre vores første år som en rigtig forening.

Den 4. oktober går det hele løs på Københavns Universitet, som igen sætter rammen om K1 Summit og generalforsamling. Og vi tør godt love, at det bliver en fest. Det er vores gode sponsorer med til at sikre. Københavns Universitet, Infomedia og Kommunikation og Sprog har ønsket at fejre K1 og kommunikationsfaget, så du kan se frem til at blive forkælet.

Hvad skal der ske den 4. oktober?
Traditionen tro skal vi lege med vores fag og prikke til vores individuelle drømme og ambitioner for kommunikationsfaget. Vi skal sikre os, at vi også har en bestyrelse til at drive den centrale indsats et år endnu. Og så skal vi hygge os med lidt godt at spise og drikke, mens en musikalsk overraskelse spiller op til fest. Kort sagt, K1 Summit som vi helst vil have det.

Program

16.15 – 17.00 Ankomst og en sandwich
17.00 – 17.10 Velkomst
17.10 – 18.30 Generalforsamling
18.30 – 19.00 Temaer for året der gik – og året der skal komme
19.00 – 20.00 Workshops om din kommunikationskæphest
20.00 – 22.00 Musik, mad og bar

Tilmelding
Hvis du er medlem af K1, har du modtaget invitation med link til tilmelding på mail.

Er du ikke medlem af K1, kan du melde dig ind her: https://hello.zyklus.dk/member

Husk, at notere din favorit kommunikationskæphest ved tilmelding, så du får en workshop efter dit hoved.

Hvad er så sket siden K1’s stiftelse?
Vi har siden K1’s fødsel i 2016 undergået en enorm udvikling.
Vi begyndte som en lille samling kickstartere, der blev til en stor koordinerende arbejdsgruppe og som sidste år blev til en arbejdende bestyrelse, støttet af en større gruppe frivillige ildsjæle.

Og dét, der startede som et gratis netværk drevet af ad hoc-indsatser har nu fået momentum i form af en administrativ rygrad, stærke samarbejdspartnere og ambitiøse arbejdsgrupper, der bearbejder og nørder spændende kommunikationstemaer.

En ting, der dog ikke har ændret sig er ambitionerne! K1 vil stadig løfte det faglige niveau af kommunikation, K1 er stadig båret af frivillige kræfter, og K1 vil stadig være det primære danske forum for udvikling af kommunikationsfaget.

Kom og del viden og ideer. Det er det, K1 drejer sig om.

By | 2018-11-04T12:54:24+00:00 september 13th, 2018|Categories: TIDLIGERE EVENTS|0 Comments

About the Author:

Eva er uddannet Mag. Art i Litteratur-videnskab og sprang direkte ind i branchen som tekstforfatter og rådgiver i strategisk kommunikation og markedsføring for danske og internationale virksomheder. Fra 1999 til 2010 var Eva medejer af Discus Communications, et integreret kommunikationsbureau med fokus på IT-virksomheder. Siden 2010 har hun rådgivet start-up og upstart-virksomheder med målrettet kommunikation. Og nu gælder det COVER POWER, der formidler vikarer til kommunikation og markedsføringsvirksomheder- Jeg er medlem af bestyrelsen i K1 og redaktør for nyhedsbrevet. Jeg anmelder ballet for det internationale medie danceviewtimes.

Leave A Comment

Følg K1 på Twitter – #K1DK