8. november: K1 LAB om aktivering af ildsjæle

Home » 8. november: K1 LAB om aktivering af ildsjæle

8. november: K1 LAB om aktivering af ildsjæle

K1 LAB om AKTIVERING AF ILDSJÆLE.

Hvordan aktiverer man ildsjæle og får succes med det? Er der en best practice-liste, vi kan planke? Hvordan får K1 engageret flere medlemmer? Og er frivilligt arbejde ikke bare tungt arvegods fra et uddøende forenings-Danmark? De retoriske spørgsmål hjælper ikke en tøddel. Vi må et spadestik dybere.

Faktum er, at siden nytårstaflet har gløderne ulmet og slået gnister i et geografisk usædvanligt trekantsområde, der trækker sine akser fra medicinalgiganten Lundbeck i Valby over betonklippen Rigshospitalet på Østerbro og videre til rådhuset i Hamlets kronede købsstad, Helsingør. Vi har – i den lille virtuelle studiekreds – støvet teoretiske og praktiske perspektiver af, og vi har taget springet fra lokal til global skala. Vi har fremmanet en række gode eksempler på, hvordan ildsjæle-tanken kan drive fællesskaber, styrke missioner og samle mennesker – på tværs af faglige og sociale skel. Og I, der lejlighedsvis har krydset ildsjælenes akser, har henover foråret og sommeren mødt eksperter og ført luppen henover mange hjørner af emnet – uden at komme helt i dybden med det.

Nu bøjer vi akserne og udvider bokseringen til hele kredsen i K1. Vi tager de kulørte springhandsker på og byder velkommen til et spændende og anderledes laboratorium, hvor vi tager skridtet fra virtuel til virkelig og væbner os med vild og voldsom værkstedshumor. Så smid, hvad du har i hænderne og medvirk til at opfinde den næste dåseåbner for aktivering af ildsjæle.

Kom og vær med til årets K1 LAB om AKTIVERING AF ILDSJÆLE.

Hvor og hvornår?

Torsdag d. 8. november 2018, kl. 17-20.
Dørene åbner kl. 16.45 i innovationslaboratoriet på CBS.
Dalgas Have 15, 2. sal, Vest: Lokale DH 2V 088.

Du skal være medlem af K1 for at deltage.
Det koster kun 200 kr. årligt og så har du gratis adgang K1s mange netværk og events.

By | 2018-11-09T09:29:29+00:00 september 14th, 2018|Categories: TIDLIGERE EVENTS|Tags: , , , , |0 Comments

Leave A Comment

Følg K1 på Twitter – #K1DK